- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 40
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cukr skořicový | 2 |
| Rozinky | 15 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 40 |
| Jablko | 70 |
| Knäckebrot Wasa original | 20 |
Dochucovadla:
skořice, pár kapek citrónové šťávy
Energetická hodnota celkem: 775 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh smícháme se špetkou skořicového cukru a skořice, jablko nakrájíme na kousky a zakapeme citrónovou šťávou. Plátek knäckebrotu Wasa potřeme připraveným tvarohem, navrstvíme pokrájené jablko, posypeme rozinkami a zabalíme do alobalu. V troubě pečeme na 180 °C cca 30 min, dokud jablka nezměknou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






